Leder du efter en VVS i Holbæk? 

Har du brug for en VVS blikkenslager i Holbæk eller omegn? Kolby & Søn A/S har mere end 30 års erfaring, og ingen opgave er for stor eller for lille. Vi stræber efter altid at være i besiddelse af den nyeste viden inden for vores arbejdsområder, så vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste løsning på netop deres opgave – og så endda til konkurrencedygtige priser. 

Leder du ikke efter VVS firma i Holbæk? Du kan finde information, om nogle af de andre områder herunder.

 

VVS i Holbæk og omegn 

Har du brug for en vvs installatør eller vvs montør i andre områder end Holbæk, så kan vi helt sikkert også hjælpe dig.  
Her kan du se nogle af de områder vi ellers dækker: 

Hvis dit område ikke er nævnt her, er du altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi sammen en løsning. 

 

Hvilke opgaver løser vi? 

Hos Kolby & Søn A/S er vi et VVS firma der løser alle former for VVS-arbejde, for både private og erhverv, hvad end det drejer sig om reparationer, installationer, montering, vedligeholdelse eller noget helt femte. Alle opgaver løses naturligvis af en professionel VVS montør, som sikrer høj kvalitet og en god service. 

Her kan du se nogle af de opgaver, vi også kan hjælpe dig med:  

Er din opgave ikke nævnt her? Kontakt os i dag, så finder vi sammen en løsning på netop din opgave.

 

Garanti hvis uheldet er ude 

Kolby & Søn A/S er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, hvilket også betyder, at vi er dækket af DS GARANTI. Skulle der mod al forventning opstå nogen former for komplikationer undervejs, er det derfor muligt at indbringe en sag for Håndværkets Ankenævn. Det kan derfor betale sig at vælge sin VVS installatør med omhu, så du er garanteret mod fejl. Her er Kolby & Søn A/S din VVS i Holbæk og omegn, som du altid kan regne med. 

 

Kolby & Søn A/S er autoriseret VVS’er 

Hvad end du står med en større eller en mindre VVS-opgave, så er det altid en god idé at kontakte en professionel, der kan hjælpe dig. Hvis du eksempelvis står med et utæt vandrør, kan det hurtigt resultere i en vandskade, hvis problemet ikke løses korrekt. Hvis du vælger selv at kaste dig ud i projektet på egen hånd, kan du også risikere, at forsikringen ikke dækker. Så hvis du vil sikres bedst muligt, er du altid velkommen til at kontakte Kolby & Søn A/S - vi står altid klar til at hjælpe. 

 

Kontakt os allerede i dag

Leder du efter et VVS firma i Holbæk og omegn? Så kontakt Kolby & Søn A/S her. Vi garanterer altid høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser, så du kan føle dig tryg.