Kolby & Søn A/S tilbyder totalentreprise

Hos Kolby & Søn A/S har vi over 30 års erfaring inden for en lang række entrepriseopgaver, hvilket gør os særdeles kompetente, når det kommer til totalentreprise. Vi ved, at det let kan blive en omstændig og kompliceret proces, når man skal bruge flere faggrupper til en løsning. Vi tilbyder derfor at varetage alle planlægnings- og styringsopgaver for dig, når du har brug for en koordineret indsats i forhold til eksempelvis dit køkken eller bad.

Hos Kolby & Søn A/S har vi selv erfaring inden for flere håndværksområder

Vi dækker selv flere områder inden for håndværk og er derfor også vant til selv at varetage håndværksopgaver inden for blandt andet:

  • Stålkonstruktioner
  • Smedearbejde
  • VVS- og blikkenslagerarbejde
  • Tag- og facadearbejde

Vores kendskab til en lang række af forskellige håndværksområder gør os i stand til at trække på vores egne medarbejdere i forbindelse med udførslen af totalentreprise. Omvendt vil du opleve ved andre totalentreprisefirmaer, at det i stedet er ekstern arbejdskraft der skal udføre selve håndværksopgaverne. Dette gør os også bedre i stand til at fastsætte både pris og tid mere nøjagtigt, da vi dagligt udfører opgaverne, og derfor selv ved hvad det kræver i ressourcer og tid.

Lad os varetage hele processen for dig

Når du samarbejder med os, er du garanteret, at vi står for hele processen. Vi tilbyder således rådgivning under idéfasen, opstilling af tilbud og selvfølgelig den fulde udførelse. Du slipper derfor for at skulle koordinere flere forskellige faggrupper; eksempelvis smedearbejde og VVS’er, da vi varetager denne koordinering. Yderligere sørger vi også for, at alle de rigtige materialer bliver indkøbt til en favorabel pris. Vi udfører altid vores arbejde professionelt, ligesom det også altid står færdigt til aftalt tid.

Vi garanterer fuld tilfredshed

Hos Kolby & Søn A/S har vi ca. 20 dygtige medarbejdere som er specialiseret inden for forskellige håndværksområder. For at sikre, at vores kunder får tilbudt de bedst mulige løsninger, sørger vi for altid at tilegne os den nyeste viden inden for vores felt. Derudover lægger vi også vægt på at kunne tilbyde dig en favorabel pris. Da vi er medlem af DS Håndværk & Industri, har du mulighed for at klage ved Håndværkets Ankenævn hvis du, mod al forventning, skulle opleve problemer i forbindelse med vores arbejde eller pris.

Hvis du er interesseret, kan du kan læse mere om DS GARANTI her.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores totalentrepriser i køkken, på badeværelset eller andre steder i hjemmet eller på dit erhverv, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 47 56 06 00 eller mail kolby@kolby.as. Vi vende tilbager, så snart vi har muligheden for det, med kyndig vejledning om totalentreprise samt vores priser på totalentreprise.