Lad Kolby & Søn A/S fremstille de helt rigtige ståltrapper til dig

Har du brug for nye ståltrapper, så lad Kolby & Søn A/S hjælpe dig. Vi udfører alle former for stålarbejde og kan derfor også fremstille lige præcis den ståltrappe, som du har behov for. Uanset om du har brug for en ståltrappe indendørs eller udendørs, så kan vi hjælpe dig.

Vi kan hjælpe dig med alle former for stålkonstruktioner

Hos Kolby & Søn A/S har vi over 50 års erfaring inden for håndværk, og vi kan derfor også hjælpe dig med andre stålkonstruktioner end ståltrapper. Blandt andet kan vi tilbyde at hjælpe dig med følgende:

  • Trappe- og elevatortårne
  • Altaner
  • Stålindgangspartier
  • Stålbroer
  • Vandtætte ståldøre


Derudover laver vi også specialopgaver, ligesom vi også har mulighed for at udføre stålkonstruktioner, der kræver svejsercertifikat. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker nogen form for stålarbejde udført – vi kan helt sikkert hjælpe dig.


Du kan læse mere om vores ydelser inden for stål her.

Vi vejleder og rådgiver dig i forhold til alt med ståltrapper

Hos Kolby & Søn A/S er vi erfarne inden for stålområdet. Derfor kan vi også tilbyde dig en grundig vejledning i, hvordan du får en ståltrappe, som passer til dine behov og derefter rådgive dig i, hvordan du bedst muligt vedligeholder din ståltrappe fremadrettet. Din ståltrappe vil nemlig have brug for forskellige former for pleje alt efter, om det er en indvendig eller udvendig ståltrappe. Hos os er den høje faglighed og gode kundeservice altid i højsæde.  


Lad os hjælpe dig, hvis du ønsker veludført arbejde, der er færdigt til den aftalte tid

Uanset om du har brug for en ståltrappe udendørs eller indendørs, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at fremstille ståltrapper som passer til lige præcis dine behov – og naturligvis også til en god pris. Hos Kolby & Søn A/S er vi også medlemmer af DS Håndværk & Industri, hvilket betyder at vi er dækket af DS GARANTI. Dette betyder for dig, at hvis du, mod al forventning, oplever fejl ved vores arbejde eller mener, at prisen er uretfærdig, så har mulighed for at anke dette ved Håndværkets Ankenævn. Ved medhold vil fejlen blive udbedret uden beregning for dig, eller prisen vil blive nedsat, hvis klagen har omhandlet prisen. Det er din garanti for grundigt håndværk til en favorabel pris.


Har du flere spørgsmål?

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores services, eller priser på vores ståltrapper, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 47 56 06 00 eller på mail kolby@kolby.as. Vores dygtige og venlige medarbejdere vil så vende tilbage hurtigst muligt med kyndig vejledning og et godt, uforpligtende tilbud til dig.