Professionel VVS-service for både private og erhvervskunder

Kolby & Søn A/S er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for blikkenslagerarbejde eller VVS Roskilde eller omegn. Vi har over 30 års erfaring med moderne VVS-installationer, fjernvarme, olie- og gasfyr, reparationsarbejde og lignende.

Kolby & Søn A/S – mere end bare VVS’ere

Hos Kolby & Søn A/S kan vi løse en lang række af forskellige opgaver vedrørende installation og vedligeholdelse i både private hjem og erhvervsejendomme. Vi er din garanti for Roskilde VVS med høj kvalitet og god service indenfor arbejde med:

  • Køkkener
  • Badeværelser
  • Tag og facader
  • Varmesystemer
  • Ventilation og klima

 

Skal du både bruge VVS’ere, blikkenslagere og/eller andet, tilbyder vi totalentreprise, som du kan læse mere om her.

Vælg en autoriseret VVS’er, så er du i trygge hænder

Det kan være fristende selv at forsøge sig med mindre VVS-opgaver, men uden kendskab til VVS kan dette dog være en risikabel proces, som hurtigt kan forårsage vandskader eller lignende. Har man et lille læk et sted, som medfører rindende vand, kan det ende ud i en grim overraskelse på vandregningen.
Større VVS-arbejde kræver en autorisation og forsikringen dækker ikke, hvis man selv har kastet sig ud i det. Vi anbefaler derfor, at man altid benytter sig af en professionel VVS’er – så er man i trygge hænder og man sikrer sig samtidig, at tingene fungerer efter optimalt.

Hos Kolby & Søn A/S fører vi kun VA-mærkede produkter til brug ved VVS-arbejde. Der er din garanti for god og forsikringsgodkendt kvalitet. Hvad end du skal bruge en VVS installatør eller VVS montør, står vi klar til at hjælpe.

Vores VVS’ere kan meget mere end at udføre VVS-arbejde

Med over 30 års erfaring i branchen, er vi et VVS firma der har løst mange forskellige opgaver indenfor VVS. Derfor føler vi os kompetente til at rådgive og vejlede dig om de bedste løsninger til lige netop dine behov. Samtidig kan vi også være din inspirationskilde, hvis du står og mangler ideer til hvordan du skal indrette dit nye køkken, badeværelse eller lignende.

Kontakt os og hør nærmere om VVS Roskilde

Kolby & Søn A/S er din lokale VVS’er eller blikkenslager Roskilde, så kontakt os for en uforpligtende dialog. Vi finder den løsning, der passer bedst til netop dine behov. Vi kan også vejlede om vores services eller anbefale specifikke produkter eller producenter alt efter, hvad du er på udkig efter. Vi kan kontaktes via vores kontaktformular her på siden eller på telefon.

Du finder vores kontaktinformation her.