Har du brug for VVS Frederikssund?

Hos Kolby & Søn A/S tilbyder vi VVS i Frederikssund og på det øvrige Sjælland. Vi har over 50 års erfaring inden for håndværk og er desuden medlemmer af DS Håndværk & Industri, hvilket er din garanti for kvalitetshåndværk. Hos Kolby & Søn A/S leverer vi VVS-løsninger til både private og erhverv, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Lad Kolby & Søn A/S være din VVS installatør

Vi er et VVS firma med stor erfaring indenfor alle former for VVS-opgaver. Vi kan derfor hjælpe dig med blandt andet moderne VVS-installationer, fjernvarme, oliefyr og gasfyr. Vi står altid klar til at rådgive dig i, hvilken VVS-løsning der er ideel til dig og dine behov. Vi kan også kan hjælpe dig med alle former VVS-løsninger, som du har brug for i forbindelse med nybyggeri eller reparation - uanset om du ønsker arbejdet udført som privatperson eller for din virksomhed.

Vi kan tilbyde en samlet løsning, som vi kalder for totalentreprise - den kan du læse mere om her.

Vi kan mere end bare VVS-arbejde

Hos Kolby & Søn A/S kan vi meget mere end kun VVS-arbejde. Blandt andet kan vi også hjælpe dig med:

  • Stålkonstruktioner
  • Smedearbejde
  • Blikkenslagerarbejde


Det er en del af virksomhedens strategi at konstant udvikle os, så vi hele tiden har fingeren på pulsen og kan levere de bedste og nyeste løsninger til vores kunder. Hos Kolby & Søn A/S sætter vi faglighed og kundeservice højest, og vi gør altid vores ypperste for, at du bliver tilfreds med vores løsninger. Eksempelvis anvender vi udelukkende produkter, der er godkendt af Boligministeriets Godkendelsesudvalg for vand- og afløbsmateriel, såkaldte VA-godkendte produkter. Dermed undgår du, at din forsikring ikke vil dække ved skader, fordi produktet var af for ringe kvalitet.

Kolby & Søn A/S er medlemmer af DS Håndværk & Industri

Hos Kolby & Søn A/S er vi medlemmer af DS Håndværk & Industri. Det betyder, at hvis du – mod al forventning - ikke er tilfreds med vores arbejde, har du mulighed for at klage. Hvis du får medhold ved Håndværkets Ankenævn, vil du uden beregning få rettet fejlen. I den utænkelige situation at vi i mellemtiden lukker, eller på anden vis er ude af stand til at rette fejlen, vil en anden virksomhed udføre arbejdet. Det er din sikkerhed for grundigt udført kvalitetshåndværk.

Kontakt os, hvis du har brug for VVS Frederikssund

Vi vil være dit foretrukne firma, når du har brug for VVS Frederikssund og på det øvrige Sjælland. Hvis du har brug for en VVS installatør eller VVS montør, eller andre af vores håndværkerservices, kan du kontakte os på tlf. 47 56 06 00 eller på mail kolby@kolby.as Vi vil så vende tilbage hurtigst muligt med et godt uforpligtende tilbud.

 

VVS Frederikssund