Rådgivning omkring gulvvarmesystemer

Et gulvvarmesystem er en behagelig måde at opvarme sit hjem på, der nemt fordeler varmen og sørger for, at du aldrig får kolde fødder. Det har også fordele set i forhold til en radiator, fordi det hverken samler støv, står i vejen for den ugentlige rengøring eller larmer. Det kan derfor godt betale sig at investere i gulvvarme, hvis du ikke allerede har det derhjemme. 

Installation af gulvvarme

Det er vigtigt at installere gulvvarme systemer under ordentlige forhold, så der ikke opstår forskellige temperaturer i huset eller defekte systemer. Derfor kan det være en god idé at få en professionel installatør som Kolby & Søn A/S til at sætte anlægget op for dig. I dag er der flere muligheder alt afhængig af, hvilket slags gulv du har derhjemme og hvor i huset, du har brug for gulvvarme.
Du kan overveje:

  • Vandbåren gulvvarme
  • El-gulvvarme

Vandbåren gulvvarme er billigere i drift end el-gulvvarme, men det kan være en idé at udnytte el-gulvvarme, de steder, hvor det ikke er muligt at lægge vandrør og de rum, hvor du ikke opholder dig længere tid af gangen. Uanset hvilken løsning du vælger, kan vi hjælpe dig godt på vej.

Hos Kolby & Søn A/S får du professionelle og kvalitetsbevidste løsninger

Vi har flere års erfaring med installation af gulvvarmesystemer – fra det lille badeværelse til den store institution. Hos Kolby & Søn A/S sørger vi altid for nemt og effektivt at montere og installere gulvvarmen, så du bare skal koncentrere dig om, at nyde varmen i huset. Vi installerer en termostat i de rum, hvor du ønsker individuel temperaturstyring. Derefter er det nemt at regulere gulvvarmen efter behov. Ønsker du at varmen bliver reguleret efter temperatur og klokkeslæt, kan vi også installere dette for dig. 

Hvorfor vælge Kolby & Søn A/S som din installatør?

Vi har over 30 års erfaring i branchen, og sørger for hele tiden at tilegne os ny viden inden for vores felt, så vi kan give den bedste service og rådgivning til vores kunder. Vores erfaring og viden er lig med en høj kvalitet og sikkerhed, når du vælger vores løsninger.
Vores forretning spænder bredt, og vi hjælper med alt inden for VVS arbejde, dæksler, stål og blikkenslagerarbejde.

Bliv klogere på vores ydelser her.

Sådan kontakter du os

Har du spørgsmål om vores gulvvarmesystemer eller mangler du rådgivning til installationer i dit hjem, står vores kvalificerede medarbejdere klar til at hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål.

Du kan kontakte os her.