Har du brug for en autoriseret VVS installatør?

Er dit gaskomfur gået i stykker? Har du problemer med dit afløb? Eller skal du måske have installeret en ny opvaskemaskine? Alt dette og meget mere kan vi hjælpe dig med hos Kolby & Søn A/S. Vores kompetente og serviceminded VVS installatør står klar til at hjælpe dig uanset hvilken løsning, du har brug for.

Derfor skal du vælge Kolby & Søn A/S som din VVS installatør

Hos Kolby & Søn A/S kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende:

  • Alle former for VVS-installationer
  • Installation af olie- og gasfyr
  • Installationer ved nybyggeri
  • Installationer ved reparationsarbejde


Vores dygtige VVS-installatører står klar til at hjælpe dig med alle former for VVS-løsninger. Uanset om du har brug for hjælp til badeværelset, køkkenet, varmesystemet eller noget helt fjerde.


Du kan i øvrigt læse mere om, hvordan du vi kan hjælpe dig med varmesystemer her.

Har du brug for hjælp til andet end VVS-arbejde?

Vi kan meget mere end VVS-løsninger. Blandt andet er vores kompetente medarbejdere også specialiseret inden for stålkonstruktioner, smedearbejde og blikkenslagerarbejde. Vi har derfor også mulighed for at hjælpe dig, hvis du ønsker andre opgaver løst. Hvis du står foran en større renovation eller byggeri, kan vi også være behjælpelig med totalentreprise, hvor vi bliver koordinator for alle håndværksopgaverne og projektstyringen.

Hos Kolby & Søn A/S værdsætter vi faglighed og kundeservice

Hos Kolby & Søn A/S har vi god kundeservice og høj faglighed i højsæde. Vores firma blev etableret i 1968, og vi har dermed stor erfaring inden for en række håndværksområder. Vi kan derfor garantere, at vi giver dig et professionelt stykke arbejde, som er færdigt til den aftalte tid og til en favorabel pris. Vi er medlemmer af DS Håndværk & Industri, hvilket betyder at vi også er dækket af DS GARANTI. Derfor har du mulighed for at indgive en klage til Håndværkets Ankenævn, hvis du, mod al forventning, oplever fejl ved vores arbejde eller hvis du mener, at prisen er uretfærdig. Hvis du får medhold, vil fejlen enten blive udbedret uden beregning for dig, eller også vil prisen blive nedsat, hvis klagen omhandler dette. Dette er din garanti for et stykke veludført arbejde til en favorabel pris.

Skal vi også være din aut VVS installatør?

Hvis du har flere spørgsmål om, hvordan vores dygtige VVS installatør kan hjælpe dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os på enten tlf. 47 56 06 00 eller send en mail til os på kolby@kolby.as. En af vores kompetente og venlige medarbejdere vil vende tilbage hurtigst muligt med kyndig vejledning og et godt uforpligtende tilbud.