Få foretaget en facaderenovering og spar på varmeregningen

Det omskiftelige danske vejr kan være en barsk omgang for din facade, der dagligt slides af både vind og vejr. Derfor kan det være en rigtig god idé, at få professionelle håndværkere til at foretage en facaderenovering, så ydersiden af dit hus igen fremstår pænt, og så dit hus også er bedre isoleret - det er en investering, der også vil gavne din varmeregning. Hos Kolby & Søn A/S benytter vi kun de bedste materialer, og vores facaderenovering giver dermed ikke bare en pænere facade, men samtidig får du også en beskyttelse, der sikrer murværket langt ud i fremtiden.

Vi har flere års erfaring inden for håndværk

Med over 50 års erfaring i håndværksbranchen har vi de rette kvalifikationer til at udføre facaderenovering og facadeisolering. Derfor kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende:

  • Udbedre revner i murværket
  • Fjerne maling der skaller af
  • Sikre husets isolering

Vi udfører facadebeklædning på både parcelhuse, kontorer, lejlighedskomplekser, eller hvor end du har brug for facaderenovering.

Vi kan hjælpe dig med meget mere end bare renovering af facader

Hos Kolby & Søn A/S kan vi meget mere end bare facaderenovering. Eksempelvis tilbyder vi også VVS-arbejde, stålkonstruktioner og smedearbejde. Hvis du ønsker flere ting ordnet ved din bolig foruden facade renovering, kan du altid kontakte os, og så udarbejder vi en løsning, der passer til dig og dine behov.

Hvis du eksempelvis også ønsker at få foretaget en opsætning af tagrende, kan du læse mere om dette her.

Kolby & Søn A/S garanterer veludført håndværk

Vi er medlem af DS Håndværk & Industri, hvilket omfatter at vi også er dækket af DS GARANTI. Det betyder for dig, at hvis du – mod al forventning – oplever fejl ved vores udførte arbejde, har du mulighed for at indbringe sagen for Håndværkets Ankenævn. Hvis du får medhold her, vil fejlen blive udbedret uden omkostninger for dig. Hvis vi – igen mod al forventning – skulle være hindret i at udføre arbejdet, vil et andet firma påtage sig opgaven. Du har også mulighed for at klage ved samme nævn, hvis du mener at prisen ikke modsvarer den ydelse, som du har fået leveret. Det er din garanti for veludført håndværk til en ordentlig pris.

Facaderenovering Sjælland

Vi udfører facaderenovering på Sjælland, med udgangspunkt i facaderenovering Frederikssund og facaderenovering Jægerspris.

Skal vi også hjælpe dig med din renovering af facade?

Hvis du har nogle spørgsmål om facaderenovering, eller nogle af vores andre services, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 47 56 06 00 eller på mail kolby@kolby.as. Vi vil så vende tilbage hurtigst muligt med kyndig vejledning og et godt uforpligtende tilbud.