Har du brug for gasfyr installation?

Hvis du har et gammelt gasfyr derhjemme, som trænger til at blive udskiftet, så tøv endelig ikke med at kontakte Kolby & Søn A/S. Vi kan hjælpe dig med installationen, ligesom vi også kan vejlede og hjælpe dig, hvis du ønsker at få en ny form for varmeløsninger.

Hvorfor vælge os til gasfyr installation:

  • Erfaring: Med vores erfarne teknikere får du professionel og pålidelig installationservice.
     
  • Overholdelse af standarder: Vi sikrer, at alle installationer opfylder gældende tekniske standarder og sikkerhedsforskrifter.
     
  • Kvalitetsarbejde: Vi udfører installationer med fokus på kvalitet og langvarige løsninger.

Hvis du overvejer at installere et gasfyr i dit hjem, er vi klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for at planlægge en gasfyrinstallation, der opfylder dine specifikke behov og skaber et behageligt og energieffektivt opvarmningsmiljø.

 

Udskiftning af gammelt gasfyr

Er det på tide med et nyt gasfyr? 

Hvis dit gasfyr er over 10 år gammel, kan det være en økonomisk fordel at få installeret et nyt. Her skal du dog være opmærksom på, at der i helt nye boliger ikke må installeres denne form for fyr, ligesom det også kun er lovligt at installere gasfyr med lukket forbrænding, altså såkaldte kondenserende gasfyr. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning i, hvorvidt en anden varmeløsning vil være mere ideel for dig.


Hvis du i stedet overvejer at foretage en udskiftning af oliefyr, kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her.

 

Hos Kolby & Søn A/S er servicen i højsæde

Kolby & Søn A/S blev etableret i 1968, og vi har derfor over 50 års erfaring inden for håndværk. Vi sætter en ære i at udføre et godt og solidt håndværk til en favorabel pris. Derfor er vi også medlemmer af DS Håndværk & Industri, hvilket er din garanti for veludført håndværkerarbejde, da et medlemskab her også omfatter at vi har en DS GARANTI. DS GARANTI sikrer at hvis du, mod al forventning, mener at vi har begået en fejl i vores udførte arbejde, har mulighed for at få udbedret fejlen omkostningsfrit. Udbedringen er betinget af, at du får medhold ved Håndværkets Ankenævn. Såfremt at vi – igen mod al forventning – skulle være lukket eller ude af stand til at rette fejlen, vil en anden virksomhed i stedet udføre opgaven.

Kontakt os omkring installation af dit gasfyr eller vores andre services

Har du brug for hjælp til installationen af dit gasfyr, eller har du spørgsmål til nogle af vores andre services?
Så kontakt os på tlf. 47 56 06 00 eller send en mail på kolby@kolby.as.
Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt med et godt og uforpligtende tilbud.