Har du brug for en udskiftning af oliefyr?

Der er mange fordele ved at udskifte dit oliefyr med enten fjernvarme eller et nyt gasfyr. Derfor tilbyder vi hos Kolby & Søn A/S både rådgivning omkring et alternativ til oliefyr, ligesom vi også tilbyder installation reparation og vedligeholdelse på et eventuelt nyt og billigere anlæg til at opvarme din bolig med. Lad os forestå din udskiftning af oliefyr.

Der er flere fordele ved at udskifte dit oliefyr

Der kan være flere grunde til, at du vælger at udskifte dit oliefyr. Eksempelvis:

  • At et oliefyr er den mindst miljøvenlige løsning
  • At olie er en rigtig dyr kilde til at opvarme boligen med
  • At prisen på olie kan svinge meget
  • At det er muligt at opnå tilskud til udskiftning af oliefyr
  • At du kan spare mange penge årligt ved at vælge mere vedvarende energiformer i stedet

Derfor skal du lade Kolby & Søn A/S hjælpe dig

Hos Kolby & Søn A/S har vi over 50 års erfaring, og vi kan derfor nemt hjælpe dig med at finde den mest optimale type opvarmning, som passer til både din bolig og dine behov. Derudover tilstræber vi naturligvis altid også at finde en så økonomisk og miljøvenlig løsning som muligt. For de fleste vil en udskiftning af deres oliefyr være en god idé økonomisk, da både fjernvarme, gas- eller pillefyr oftest vil være en billigere løsning.

Du kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du ønsker at udskifte til et gasfyr her.

Om Kolby & Søn A/S

Kolby & Søn A/S holder til i Jægerspris og er et familieaktieselskab der bl.a. udfører stålkonstruktioner, smedearbejde, VVS- og blikkenslagerarbejde. Virksomheden blev grundlagt i 1968 af smedemester Jørgen Kolby og siden, har vi stået for at finde et alternativ til oliefyr i tusindvis af danske hjem. Dette skyldes, at denne type opvarmning er blevet overgået af andre opvarmningsformer – særligt i forhold til miljøvenlighed og økonomi. Derudover samarbejder vi også med Lygas Energiteknik hvilket gør, at vi kan tilbyde dig akut hjælp til dit fyr døgnet rundt, hvis du tegner et serviceabonnement igennem dem. Et serviceabonnement omfatter, foruden døgnservicen, blandt andet også grundig vejledning i forhold til miljøvenlighed og økonomiske besparelser samt et vedligeholdelsestjek mindst hvert 2. år.

Skal vi også hjælpe dig med udskiftning oliefyr?

Hvis du ønsker at foretage en udskiftning af oliefyr, eller har brug for nogle af vores andre mange services, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 47 56 06 00 eller på mail kolby@kolby.as. Så vil vi vende tilbage hurtigt muligt med kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud.