Mange års erfaring med professionelle VVS-løsninger

Er du på udkig efter en professionel og kvalitetsbevidst VVS’er? Så er du landet på den rette side. Hos Kolby & Søn A/S har vi siden 1968 leveret løsninger til både private, industri og erhverv, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.   

 
Leverandør i kvalitets VVS-løsninger

Vi leverer alt i højeste kvalitet – lige fra de mindre VVS-opgaver til de mere omfattende installationer. Hvis du for eksempel akut står med et sprunget vandrør eller en vaskemaskine, der skal monteres korrekt, er vi klar til at sende én af vores dygtige medarbejdere ud til dig, så du hurtigst muligt kan få løst dit problem. Hvad end du leder efter en VVS installatør eller VVS montør, så står vi klar til at rykke ud.  

Står du derimod med en renovering eller nybyg, hvor der er brug for et nyt badeværelse eller køkken, er vi klar med råd og vejledning, så du kan tage det helt rette valg. Om du ønsker et minimalistisk og stilrent look, eller er mere til det detaljerige, så kan vi levere en kvalitetsløsning, der passer til dit behov. 
 

Kolby & Søn A/S – din garanti for professionel VVS

Vi gør en dyd ud af at levere den bedste service og de bedste løsninger til den rette pris, så du som kunde står tilbage med det helt rigtige resultat. For at du kan være garanteret, at vores produkter lever op til sundhedskravene i bygningsreglementet, er alle vores produkter VA-godkendte. Det betyder, at vi altid udfører VVS-installationer, der er forsikringsgodkendte, så du som kunde er godt stillet, hvis uheldet skulle være ude. 

 
Ikke kun VVS Jægerspris – vi tilbyder også blikkenslager- og smedearbejde

Er du interesseret i at få skiftet oliefyret til en mere økonomisk og bæredygtig løsning, eller er det tid til at få skiftet eller vedligeholdt dine tagrender, kan vi også her være behjælpelige. Vores team har nemlig en bred faglighed og rummer både blikkenslagere og klejn- og rørsmede. For at vi kan tilbyde den bedste løsning på netop din opgave, sætter vi en ære i at holde os opdaterede på den nyeste viden inden for branchen.  

Vi kan blandt andet hjælpe med:   

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Jægerspris VVS

Hvis du har brug for VVS Jægerspris, VVS Frederikssund eller omegn og ønsker professionel rådgivning og en kvalitets VVS-løsning, så lad Kolby & Søn A/S være dit VVS firma. Vi er klar til at servicere dig og kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon, mail eller sende os en besked her.