Overvejer du at få gulvvarme?

Flere og flere danskere får installeret gulvvarme i deres bolig til glæde for pengepungen og miljøet. Denne varmeløsning er nemlig ikke længere blot en komfortabel løsning til opvarmning af hjemmet, men også en effektiv måde at holde varmeregningen nede på. Moderne bygninger er isoleret godt, hvilket betyder, at gulvvarme kan opretholde et behageligt indeklima med en lavere driftstemperatur. Er det også på tide, at du får et nyt gulvvarmesystem til dit hjem, institution eller erhverv?

Derfor skal du vælge gulvvarme

Der er mange fordele ved at vælge et gulvvarmesystem – blandt andet:

  • Varmesystemet kan ikke ses eller høres
  • Det giver et behageligt indeklima, da varmen fordeles jævnt
  • Det skal hverken rengøres, males eller vedligeholdes
  • Det forhindrer skimmel og husstøvmider og holder derfor dit hjem mere hygiejnisk
  • Det står ikke og samler støv i et hjørne, og er derfor ikke et problem for boligindretningen eller rengøringen

Gulvvarme er altså den ideelle løsning til dig, der ønsker en nem, miljøvenlig og driftssikker opvarmning af din bolig.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med gulvvarme styring her.

Lad Kolby & Søn A/S hjælpe dig med gulvvarmestyring

Hos Kolby & Søn A/S har vi mange års erfaring med installering af forskellige typer gulvvarmesystemer. Fra det lille badeværelse til den store institution har vi installeret forskellige varmesystemer inklusiv styring til gulvvarme. Vi lægger også gerne varmefordelingsplader under dit trægulv, så du får en jævnere fordeling og dermed bedre udnyttelse af din gulvvarme. Hvis du vælger at lade dit gulvvarmesystem blive udstyret med pumper og automatik, kan varmen også reguleres efter temperatur og klokkeslæt.

Vi kan hjælpe dig med mere end bare varmesystemer

Kolby & Søn A/S blev etableret i 1968 og har dermed over 50 års erfaring inden for håndværk. Vores virksomhed, som er beliggende i Jægerspris, varetager mange forskellige arbejdsopgaver, hvilket gør, at vi har et stort kendskab til blandt andet stålkonstruktioner, smedearbejde, VSS-, samt blikkenslagerarbejde. Vi bestræber os altid efter at besidde den nyeste viden inden for ethvert felt, vi arbejder i. Herunder naturligvis også gulvvarmeinstallation, som vi mener er en glimrende måde til at forbedre det private hjem, institutionen eller erhvervet.   

Har du flere spørgsmål om gulvvarme?

Hvis du har flere spørgsmål om styring gulvvarme eller gulvvarmesystem, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 47 56 06 00 eller på mail kolby@kolby.as. En af vores dygtige og serviceminded medarbejdere vil så vende tilbage hurtigst muligt med faglig vejledning og et godt uforpligtende tilbud. Vi kan hjælpe dig med gulvvarme Jægerspris og på resten af Sjælland.