Mere end 30 år med VVS i Nordsjælland

Hos Kolby & Søn A/S har vi mere end 30 års erfaring med en lang række VVS-ydelser. Vi løser alle opgaver inden for VVS, smedearbejde, varmesystemer samt klima- og ventilation. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet, stærke kompetencer og konkurrencedygtige priser. Som din lokale VVS i Nordsjælland og omegn, kan vi derfor tilbyde dig den bedste løsning på lige netop din opgave.  
 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi udfører en bred vifte af VVS-arbejde i Nordsjælland og omegn for en lang række kunder –både private og erhverv. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Sammen med dig finder vi løsningen på hvad end, du har brug for hjælp til. Lige siden begyndelsen har vi bestræbt os på altid at være opdateret på den nyeste viden inden for alle vores arbejdsområder. Vi udfører alle opgaver lige fra udskiftning af gamle toiletter der løber, til installation af nye tage eller gennemgang af varmesystemer. 

Her kan du se nogle af de områder, som vi bl.a. kan hjælpe dig med:   

Leder du efter en blikkenslager i Nordsjælland til en helt anden opgave? Kontakt os i dag, så finder vi en løsning på netop din opgave.  
 

VVS på Sjælland

Som VVS firma i Nordsjælland, dækker vi også andre områder på det meste af Sjælland. Du kan finde mere information om nogle af de andre områder som vi dækker, herunder. 

Her kan du bl.a. se nogle af de andre områder, som vi dækker:  

 

Kolby & Søn A/S er autoriseret VVS’er

Uanset hvilken VVS-opgave du står med, så anbefaler vi altid, at arbejdet bliver udført professionelt. Udføres opgaven på egen hånd, risikerer problemet at blive løst forkert, uden at forsikringen dækker. Hos Kolby & Søn A/S leverer vi altid et korrekt, ordentligt og ikke mindst professionelt stykke arbejde. Ønsker du garanti for en korrekt og veludført løsning, er du derfor altid velkommen til at kontakte os - vi står klar til at hjælpe. 

 

Sikkerhed og garanti for vores kunder

Hos Kolby & Søn A/S vægter vi sikkerhed og korrekt udført arbejde utroligt højt. Som medlem af Tekniq Arbejdsgiverne er vi dækket af DS GARANTI. Skulle der mod al forventning opstå den mindste form for komplikation undervejs i arbejdet, er det derfor muligt at indbringe en sag for Håndværkets Ankenævn. På den måde giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed samt garanti for det udførte arbejde. Hos os er du derfor altid garanteret mod fejl.  

 

Kolby & Søn vil være din lokale VVS i Nordsjælland 

Har du brug for professionel hjælp med opgaver inden for VVS i Nordsjælland eller omegn? Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag.