Kolby & Søn A/S er en familieejet virksomhed, med mange forskellige arbejdsopgaver som bl.a. stålkonstruktioner, smedearbejde, VVS- og blikkenslagerarbejder. Vi blev grundlagt i 1968 af smedemester Jørgen Kolby. I 1990 blev sønnen John medejer af virksomheden, som i dag beskæftiger ca. 15 medarbejdere, herunder faglærte klejnsmede, rørsmede og blikkenslagere. Derfor kan vi med sikkerhed tilbyde professionelt og faglært blikkenslagerarbejde i Holbæk. 

Blikkenslager Holbæk - Lad vores professionelle blikkenslagere i Holbæk klare dit næste byggeprojekt.

Uanset hvilken form for blikkenslager arbejde du har brug for, kan Kolby & Søn klare det for dig. Vi går til enhver opgave med omhu og leverer flotte og langtidsholdbare løsninger til tiden - og så endda til gode blikkenslager priser.

Leder efter en kyndig blikkenslager i Holbæk? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos Kolby og Søn går vi op i kvalitet og god service når det kommer til vores kunder og deres ejendomme. Vi er professionelle og kyndige blikkenslagere i Holbæk-området. Med års erfaring og dedikation til vores kunder leverer vi kvalitetshåndværk og service, der imødekommer dine behov.

Opgaver vi bl.a kan hjælpe med, hvis du søger en blikkenslager Holbæk:

 • Afdækning af altan, karnap eller skotrender
 • Skorstensinddækninger
 • Tagrender, inklusiv eftersyn, rensning og reparation. 
 • Tag til carporte
 • Zink- eller kobber beklædte udhængsvinduer
 • Kobberinddækning af eksempelvis kirkespir

Har du blot brug for inspiration eller rådgivning til dit byggeprojekt hjælper vi dig gerne med kyndig og professionel vejledning.

Læs mere om vores blikkenslagerarbejde her.

 

VVS firma Holbæk

Størstedelen af VVS arbejde kræver en autoriseret VVS installatør. Det er vi hos Kolby & Søn og har mere end 30 års erfaring med VVS opgaver af enhver type, både til private og erhverv. Får du dit arbejde udført af os kan du være sikker på at det bliver udført grundigt og professionelt.

Få hjælp til blandt andet:

 • Fjernvarme
 • Moderne VVS installationer
 • Oliefyr og gasfyr
 • Nybyggeri inklusiv til erhverv
 • Reparationsarbejde


Har du brug for VVS artikler? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde nøjagtigt de dele du står og mangler.

Læs mere om diverse VVS artikler her

 

DS Garanti

Kolby & Søn er medlem af DS Håndværk & Industri. Dette er din sikkerhed som forbruger, idet alle DS Håndværk & Industris medlemmer er omfattet af DS Garanti, som sikrer at din opgave bliver udført ordentligt og til tiden. DS Garanti gælder alle opgaver op til 75.000 kr. inklusiv moms.

 

Blikkenslager Holbæk - Kontakt os og hør mere

Søger du en blikkenslager i Holbæk området? Kontakt Kolby & Søn for et godt tilbud på en blikkenslager i Holbæk, eller for at høre mere om VVS priser Holbæk. Kolby & Søn står parat til at løse dine blikkenslager opgaver i Holbæk, eller VVS opgaver, i Holbæk hurtigt og professionelt. Kontakt os på telefon 47 56 06 00, vi sidder klar til at modtage dit opkald og kan besvare alle dine spørgsmål eller komme med gode råd til din blikkenslager eller VVS opgaver.

Du kan også sende en mail til kolby@kolby.as.

På vores hjemmeside har du yderligere mulighed for at indtaste dine kontakt oplysninger. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan hjælpe med god rådgivning og afklaring omkring dine blikkenslager og VVS behov.

 

blikkenslager holbæk