Professionelt blikkenslagerarbejde til gode priser 

Trænger dine tagrender til reparation, skal du have installeret nyt tag, eller har facaden brug for en tur? Så kan en blikkenslager hjælpe dig. Hos Kolby & Søn A/S har vi mange års erfaring med blikkenslagerarbejde – med alt hvad det indebærer. Uanset om du har brug for rådgivning, reparation, installation eller noget helt andet, står vi klar til at hjælpe.  

 

Vi leverer service og blikkenslagerarbejde i høj kvalitet  

Hos Kolby & Søn A/S kan du forvente servicen og kvaliteten af vores blikkenslagerarbejde bliver leveret i høj kvalitet. Når du kontakter os, vil vi altid foretage en omhyggelig gennemgang af netop dine behov og forventninger til samarbejdet, og finde frem til hvilken service, vi kan hjælpe dig med.  

Vi tilbyder alle former for blikkenslagerarbejde herunder blandt andet: 

  • Tagrender og nedløbsrør 
  • Inddækninger på skorstene, tagrender, altaner og lignende 
  • Facader i zink eller kobber 
  • Udhængsvinduer beklædt med zink eller kobber 
  • Kobberinddækning af kirkespir

Læs mere om hvad en blikkenslager kan hjælpe med her

 

Hos os er du garanteret korrekt udført blikkenslagerarbejde 

Kolby & Søn A/S er stolte medlemmer af Tekniq Arbejdsgiverne, som også indebærer medlemskab af DS Garanti. For dig betyder det, at der altid vil være en garanti på, at arbejdet hos dig bliver udført korrekt. Skulle vi, mod al forventning, have lavet en fejl i vores arbejde, tager Håndværkets Ankenævn sig af sagen og du kan få dækket udbedringerne uden beregning. På denne måde er du altid sikret at stå tilbage med et korrekt resultat.  

Du kan læse mere om DS Garanti her. 

 

Vi udfører blikkenslagerarbejde på Sjælland

Med base i Jægerspris klarer vi blikkenslagerarbejde Frederikssund og vi kører ud til det meste af Sjælland. Vi står klar med både rådgivning og installering indenfor flere discipliner, og vi kan ordne alle typer af VVS, smede- og blikkenslagerarbejde for både private og erhvervskunder. 

Leder du efter en blikkenslager Holbæk? Så læs mere her.

Kolby & Søn A/S kan hjælpe med blikkenslagerarbejde, og lidt til:

Uanset hvad dine behov skulle være, så kan vi klare det. Vi har over 50 års erfaring i branchen og vi sørger for at holde os opdateret på de nyeste teknikker, så vi kan garantere et godt håndværk og den bedste løsning til dig. Vores medarbejdere er strukturerede, opmærksomme og grundige, og du kan regne med at få en blikkenslager, der sætter dine ønsker først. 

 

Har du spørgsmål til blikkenslagerarbejde?

Hos Kolby & Søn A/S tilbyder vi professionelt blikkenslagerarbejde og vi står klar til at udføre enhver opgave, du har brug for hjælp til - og så endda til gode blikkenslager priser.

 

Blikkenslager priser

Har du spørgsmål om opgaver eller pris på vores blikkenslagerarbejde, så tøv ikke med at kontakte os. 

Du finder vores kontaktoplysninger her.