Kolby & Søn A/S – din foretrukne løsning inden for VVS-, blikkenslager- og smedearbejde

Har du søgt på Kirke Hyllinge VVS eller har du brug for en blikkenslager Kirke Hyllinge, så er du kommet til det rette sted.

Hvis du har brug for en VVS installatør eller VVS montør i Kirke Hyllinge og omegn, så kan Kolby & Søn A/S hjælpe med det meste. Med mere end 30 års erfaring inden for alle typer VVS-arbejde er vi det oplagte valg til at udføre dine opgaver, uanset om du er privatperson eller har brug for løsninger inden for industri og erhverv. Samtidig sætter vi en ære i at sætte os ind i den nyeste viden inden for alle de områder, vi arbejder med og du kan derfor forvente den bedste service og løsning på lige præcis din opgave.

 

Det bedste inden for VVS Kirke Hyllinge 

Kvalitet er et af vores nøgleord og hos Kolby & Søn A/S kan du få løst VVS-opgaver inden for blandt andet:

  • Moderne VVS installationer
  • Fjernvarme
  • Oliefyr
  • Gasfyr
  • Nybyggeri af enhver art, også erhverv
  • Reparationsarbejder

Vi er grundige i vores arbejde og tjekker selvfølgelig altid, at løsningen fungerer korrekt, når vi har afsluttet en opgave. Desuden bruger vi kun VA-mærkede produkter, når vi løser VVS-opgaver. Det betyder, at du får service af god kvalitet, der samtidig er forsikringsgodkendt. Kontakt os allerede nu for et tilbud på din opgave her. 

 

Mere end professionelt VVS-arbejde 

Hos Kolby & Søn A/S har vi ansat dygtige faglærte klejnsmede, rørsmede og blikkenslagere, der gør os i stand til at tilbyde løsninger inden for installation og vedligeholdelse. Udover at vi tilbyder VVS Kirke Hyllinge, kan vi således hjælpe dig med opgaver inden for:

Desuden kan vi tilbyde totalentreprise i situationer, hvor du skal bruge både VVS´ere, blikkenslagere og andre håndværkere. Du kan se mere om vores totalentrepriseløsninger her. 

 

Et sikkert valg inden for VVS Kirke Hyllinge

Kolby & Søn A/S er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne. Alle Tekniq Arbejdsgivernes medlemmer er omfattet af DS GARANTI, der giver dig en øget sikkerhed som forbruger. Læs mere om garantien her eller kontakt os for mere information. 

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Kolby & Søn A/S er et oplagt bud på din installatør til alle opgaver inden for VVS-, blikkenslager- og smedearbejde. Vores fokus på altid at have den nyeste viden samt den DS GARANTI, vi er omfattet af, giver dig den største sikkerhed og bedste løsning til din opgave.

Hos Kolby & Søn A/S er du sikret et professionelt VVS firma, og er vi altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på en opgave, så kan du kontakte os her.