En varmepumpe er et nemt, billigt og grønt alternativ 

Varmepumpe som varmesystem er et nemt, billigt og ikke mindst bæredygtigt alternativ, som flere og flere vælger at installere i deres hus. En varmepumpe sikrer dig optimal opvarmning af din bolig samtidig med, at det er en grøn løsning, som giver dig mulighed for at få reduceret dit forbrug.   

 

Derfor skal du vælge varmepumpe

Varmepumper bruger varmen fra luften eller jorden til at opvarme hus samt vand til boligen. Der findes flere forskellige typer varmepumper, men fælles for dem er: 

  • Reducering af varmeregning 

  • Bæredygtig løsning 

  • Boligens varmesystem vil være fremtidssikret og nemmere at sælge 

  • Nem løsning i forhold til oliefyr og lignende 

Der er mange gode grunde til at vælge varmepumpe. Er du stadig i tvivl, om det er den rette løsning for dig og din bolig, så kontakt os og hør mere. Vi står klar til at rådgive, så vi sammen kan finde den rigtige løsning.  

Du kan også læse mere om varmepumper her.

 

Vi finder den rigtige varmeløsning sammen 

Varmepumpe er et godt varmesystem, men det er ikke alle huse, hvor det er det mest optimale varmesystem. Det er derfor relevant at gøre sig overvejelser omkring, hvorvidt huset er velisoleret, om der er gulvvarme installeret i huset og om der evt. er fjernvarme i området eller om der er planer om det. 

Faktorer som disse kan have indflydelse på, hvorvidt varmepumpe er det rigtige varmesystem for dig. Derfor tager vi altid en snak med dig om dine ønsker og muligheder, så vi sammen finder den mest optimale varmeløsning til dig. Du kan også altid få et uforpligtende tilbud på din opgave, så du ved præcis, hvad det vil koste dig at få installeret en ny varmepumpe. 

Du kan læse mere om varmesystemer generelt her.

 

Kontakt os og hør mere om varmepumper Frederikssund 

Kolby & Søn A/S er en familiedrevet virksomhed med mange års erfaring inden for blandt andet VVS- og blikkenslagerarbejde og ikke mindst varmepumper Frederikssund. Vi står derfor altid klar til at rådgive dig omkring varmepumper og sørge for, at den bliver installeret korrekt.  

Hos Kolby & Søn A/S tager vi ansvar - og derfor er vi også medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er din sikkerhed for, at du altid er dækket af en garanti, hvis der skulle ske noget uforudset. Du kan læse mere om dette her.

Kontakt os og hør mere om varmepumpe Frederikssund. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Varmepumper Frederikssund