Kolby & Søn A/S leverer alt inden for smedearbejde

Har du brug for ekspertservice inden for stålkonstruktioner og smedearbejde? Skal du have installeret ståltrapper eller have bygget altan på din lejlighed?
Kolby & Søn A/S tilbyder alt inden for smedearbejde i højeste kvalitet. Vi er et familiefirma med mange års erfaring, der kan hjælpe dig med både smedearbejde, VVS, blikkenslagerarbejde, totalentreprise og meget mere.  

Se alle vores services her. 
 

Vi hjælper dig fra start til slut med smedeopgaven

Hos Kolby & Søn A/S er vi stolte af at have mere end 50 års erfaring på stålområdet. Vores smede udfører alle typer af stålarbejde og kan rådgive dig, hvis du er i tvivl om dine behov eller ønsker. Vi tilbyder vejledning fra start til slut af dit projekt og sørger for fremstilling af komponenter og montage.  
Vi udfører blandt andet følgende opgaver:  

    •    Stålkonstruktioner 

    •    Ståltrapper 

    •    Altaner 

    •    Stålindgangspartier 

    •    Blikfang og vartegn  

    •    Smedejernsrækværker 

    •    Låger og porte 

    •    Dæksler og brønde
 

Vi står altid klar til at tage en snak om specialopgaver – også dem der kræver særlige svejsetilladelser. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, vi leverer et professionelt resultat uanset opgavens omfang.  

Læs mere om hvilke smedeopgaver vi udfører her. 
 

Kolby & Søn A/S udfører opgaver på hele Sjælland

Vores virksomhed er placeret i Jægerspris, så vi kommer hurtigt ud til dig, hvis du har brug for smedearbejde Frederikssund, smedearbejde Jægerspris eller lignende. Skulle du have brug for et smedefirma Sjælland, kan vi også sagtens klare opgaven. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis din opgave skulle være placeret uden for Jægerspris og omegn. Vi lytter meget gerne til dig og ser, hvordan vi kan løse netop din opgave – uanset hvor på Sjælland.  
 

Din garanti for godt smedearbejde

Godt smedearbejde er afgørende for om dit hjem, din virksomhed eller dit projekt ender med at være tilfredsstillende. For at det bliver tilfredsstillende, er det vigtigt, at du er sikker på den virksomhed, du vælger til at udføre arbejdet. Det skal være et firma du stoler på og hvor du føler dig hørt. 

Hos Kolby & Søn A/S er vi medlemmer af DS Håndværk & Industri. Det betyder, at vi også er medlem af DS GARANTI. Medlemskabet betyder for dig som kunde, at der er garanti på vores arbejde. Hvis der mod al forventning skulle opstå problemer, kan du altid kontakte DS GARANTI og få vurderet, om der er noget, der ikke er som aftalt.  
 


Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Hvis du ønsker god service, gennemført smedearbejde og rådgivning inden for dine smedebehov, så kontakt os. Vi kan få en god snak om smedearbejde pris og mulighederne hos os. Vores mission er at levere ekstraordinær service til vores kunder – uden undtagelse.  

Du finder vores kontaktoplysninger her.