Kolby & Søn A/S fremstiller dæksler til mange formål

Hos Kolby & Søn A/S fremstiller vi kvalitetsdæksler i stål. Vi har mange års erfaring med at fremstille dæksler, som er blevet anvendt til en lang række forskellige formål. Derfor ved vi også, at vi helt sikkert kan hjælpe dig med at få fremstillet det perfekte dæksel - uanset hvad du skal anvende det til.

Derfor skal du lade Kolby & Søn A/S fremstille dit dæksel

Vi forstår, at du som kunde ofte har brug for forskellige former for dæksler. Derfor tilbyder vi også altid at udarbejde en specialdesignet løsning til dig med den størrelse og belastningsevne, som du har brug for. Vi tilbyder fremstilling af dæksler til blandt andet følgende formål:

  • Rensningsanlæg
  • Brønde
  • Septiktanke samt flere andre former for tanke

Dækslerne kan både udføres som planforsænkede eller overfalsede. Derudover kan de leveres med både rækværk og sikkerhedsrist, hvis du måtte ønske det.

Du kan læse mere om vores kvalitets dæksler her.

Vi kan udføre alle former for stålkonstruktioner

Hos Kolby & Søn A/S er vi særdeles stærke inden for stålområdet og kan fremstille stålkonstruktioner af enhver art. Vi har også erfaring med at udføre en lang række specialopgaver i stål - herunder også opgaver, der kræver svejsercertifikat. Vi kan derfor også hjælpe dig, hvis du ønsker andre stålkonstruktioner end dæksler. Eksempelvis kan vi hjælpe dig med at fremstille ståltrapper, altaner, stålindgangspartier, låger, porter og vandtætte døre.

Mange års erfaring sikrer kvalitetsløsninger

Kolby & Søn A/S er et familieforetagende beliggende i Jægerspris. Vi har over 50 års erfaring inden for håndværk og kan løse opgaver inden for både stål-, smede-, VVS- og blikkenslagerarbejde, ligesom vi også kan hjælpe dig med totalentreprise, hvis du ønsker flere forskelligartet opgaver løst samtidigt. Vores mangeårige erfaring kombineret med vores løbende efteruddannelse, gør os i stand til at tilbyde dig kvalitetsløsninger. Vi tilbyder altid gode priser på vores stålarbejde, ligesom vi også hjælper dig med både rådgivning og vejledning, så du er sikker på at få den rigtige dækselløsning.
Hos Kolby & Søn A/S er vi også dækket af DS GARANTI. Det betyder for dig, at du har mulighed for at klage ved Håndværkets Ankenævn, hvis du mod al forventning, finder en fejl i vores udførte arbejde. Ved medhold i klagen vil enten vi, eller et andet firma, udbedre fejlen. Du er derfor garanteret et grundigt stykke arbejde, når du vælger os.

Vi kan også fremstille et dæksel til dig

Hvis du har nogle spørgsmål om vores dæksler, eller nogle af vores andre håndværksservices, kan du kontakte os på enten tlf. 47 56 06 00 eller på mail kolby@kolby.as. Vores kompetente og serviceminded medarbejdere vil derefter vende tilbage hurtigst muligt med gode råd og et uforpligtende tilbud til dig.