Vi hjælper dig med rådgivning og installation af din nye varmepumpe

Drømmer du også om at spare penge på varmeregningen og skifte opvarmningssystem til en varmepumpe? Hos Kolby & Søn A/S har vi den rette ekspertise til at hjælpe dig i gang med din nye grønne løsning. Vi rådgiver dig til at vælge den rette varmepumpe og tilbyder at komme ud og installere din nye varmepumpe Jægerspris til en fordelagtig pris.

Du kan kontakte os for en uforpligtende samtale her.

Mindre vedligeholdelse og flere besparelser med en ny varmekilde

Noget af det smarte ved en varmepumpe er, at den skaber varme ud af helt almindelige elementer, som vi alle har i vores omgivelser: jord eller luft. Dette giver en grøn og vedvarende varmekilde, der sikrer besparelser på varmeregningen. Derudover kræver en varmepumpe ikke den store vedligeholdelse. Du skal blot holde den del af varmepumpen, der står udenfor, fri for blade og få et serviceeftersyn en gang imellem, for at sikre det sunde indeklima i dit hjem.

Hvis du vil høre mere om fordelene ved at skifte til en varmepumpe eller hvordan vi kan hjælpe dig, kan du kontakte os her.

 

Hvilken type varmepumpe skal du vælge?

Varmepumper kommer i forskellige varianter, hvorfor vi ikke tilbyder den samme løsning til alle. Hos Kolby & Søn A/S hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning til dit hjem, alt efter hvilken type bolig du har og hvad dit behov er. Det skal fx overvejes, hvor varmepumpen skal placeres og hvilken type, du har behov for. Afhængig af din bolig er det fx muligt at vælge imellem:

  • Luft-til-vand
  • Luft-til-luft
  • Jordvarme

Vi opfordrer til, at du kontakter os for individuel rådgivning om varmepumpe Frederikssund og Jægerspris, så finder vi sammen den løsning, der bedst kan betale sig for dig.

Du kan læse mere om vores tilbud på varmepumper her.

 

Få installeret din varmepumpe af en professionel

Da der er lovmæssige krav om at størstedelen af processen med at installere en varmepumpe, skal udføres af en autoriseret installatør, vil vi klart anbefale dig at kontakte en professionel. På den måde sikrer du dig også den rette funktionalitet og korrekte opsætning. Hos Kolby & Søn A/S er vi altid i besiddelse af den nyeste viden på området og du er dermed sikret, at vi har den rette ekspertise til at installere din varmepumpe korrekt.

For installation af varmepumpe pris kan vi tilbyde dig et uforpligtende tilbud på din opgave, så du har et nøjagtigt indblik i, hvad det vil koste at få installeret en ny varmepumpe.

 

Har du brug for yderligere information om varmepumpe Jægerspris? Kontakt os i dag

Hos Kolby & Søn A/S sidder vi klar til at rådgive dig til den helt rigtige løsning med en ny varmepumpe. Vi har mange års erfaring inden for installationer til hjemmet og ikke mindst med varmepumpe Jægerspris. Vi sikrer os derfor, at du hurtigt og billigst muligt får glæde af den gode varme i dit hjem.

Kontakt os for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave.

 

Varmepumpe Jægerspris