Lad Kolby & Søn A/S foretage et eftersyn af din tagrende

Din tagrende er husets paraply og spiller derfor en afgørende rolle, når det drejer sig om at beskytte facader, døre, vinduer og sokkel på din ejendom. Lad derfor Kolby & Søn A/S udføre et årligt eftersyn, så huller og sprækker opdages, før det bliver til store skader. Hvis din tagrende fungerer korrekt, undgår du i de fleste tilfælde, at din facade bliver våd og dermed unødig slidt. Hos Kolby & Søn A/S kan vi hjælpe dig med både eftersyn og opsætning af tagrende.

Vi kan hjælpe dig med alt inden for tagrender

Hos Kolby & Søn A/S har vi stor erfaring med opgaver inden for tagarbejde, herunder naturligvis også opsætning af tagrende. Vi kan derfor hjælpe dig med blandt andet:

  • Eftersyn
  • Rensning
  • Reparationer af tagrender
  • Reparation af nedløbsrør

 

Hvis du er interesseret i at købe en ny tagrende, kan vi både tilbyde dig en i enten zink, plastik eller stål. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du vil høre om fordelene ved de forskellige former for tagrender samt hvilken slags tagrende der passer bedst til dig og dine behov.


Hvis du har brug for en samlet løsning af flere opgaver, tilbyder vi hos Kolby & Søn A/S også totalentreprise – læs mere her.

Derfor skal du vælge Kolby & Søn A/S

Kolby & Søn A/S blev stiftet i 1968, og vi har derfor over 50 års erfaring inden for håndværk. Vi værdsætter høj faglighed og god kundeservice. Derfor uddanner vi løbende vores dygtige medarbejdere, så vi altid har mulighed for at tilbyde dig den bedst mulige løsning til en favorabel pris. Vi er også medlem af DS Håndværk & Industri, hvilket medfører at vi også er omfattet af DS GARANTI. Du er derfor sikret veludført håndværk. Såfremt du – mod al forventning – oplever fejl ved vores arbejde, eller mener at prisen er uretfærdig, har du mulighed for at bringe sagen ind for Håndværkets Ankenævn. Hvis du får medhold, vil fejlen vil blive udbedret uden beregning for dig, eller prisen vil blive nedsat, hvis din klage omhandler selve prisen. Skulle vi selv være forhindret i at rette op på fejlen, vil et andet firma i stedet korrigere fejlen. Dette er din garanti for et stykke veludført arbejde hver gang.

Kontakt os, hvis du har brug for eftersyn eller opsætning af tagrende

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opsætning af tagrende, kan du ringe til os på tlf. 47 56 06 00 eller sende en mail på kolby@kolby.as. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt med kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud på opsætning af tagrender.