Lad Kolby & Søn A/S være din blikkenslager

Hvis du skal have installeret et nyt tag, repareret dine tagrender, eller have udført facadearbejde, så er det en dygtig blikkenslager, som du har brug for. Hos Kolby & Søn A/S har vi mere end 50 års erfaring inden for håndværk, og vores dygtige og serviceminded blikkenslagere står klar til at hjælpe dig.

Hvad kan en dygtig blikkenslager hjælpe dig med?

Vi oplever, at mange ikke kan kende forskel på en VVS’er og så en blikkenslager. Hos Kolby & Søn A/S har vi dygtige medarbejdere inden for begge felter, så du kan selvfølgelig altid ringe til os, og så sender vi den rette medarbejder ud til dig. Derudover kan vi fortælle, at overordnet set varetager en blikkenslager udendørsarbejde, hvorimod en VVS’er varetager indendørsopgaver. Vores kompetente blikkenslager kan derfor blandt andet hjælpe dig med:

  • Installation af nye tage
  • Skorstensinddækninger
  • Inddækning af skotrender, altaner og lignende
  • Installation og reparation af tagrender og nedløb
  • Facadearbejde i enten zink eller kobber
  • Installation eller reparation af udhængsvinduer, der er beklædt med zink eller kobber


Uanset hvilken form for blikarbejde, som du har brug for, er vi klar til at hjælpe dig.

Du kan læse mere om vores blikkenslagerarbejde her.

Vi kan meget mere end blikkenslagerarbejde

Hos Kolby & Søn A/S har vi over 50 års erfaring inden for håndværk. Vi kan derfor også tilbyde at hjælpe dig, hvis du har brug for stålkonstruktioner, VVS-arbejde eller smedearbejde. Vi kan også tilbyde dig totalentreprise, hvis du har flere forskelligartet opgaver, som du ønsker at få løst samtidigt. Vores arbejde er baseret på mange års erfaring og branchekendskab, hvor vi samtidigt sørger for hele tiden at være i besiddelse af den nyeste viden inden for vores forretningsområder. På den måde kan vi give dig den bedste løsning.
Skulle du, mod al forventning, finde en fejl i vores udførte arbejde, er vi dækket af DS GARANTI. Dette betyder for dig, at du har mulighed for at indbringe sagen for Håndværkets Ankenævn. Hvis du får medhold her, vil fejlen blive udbedret uden beregning. Skulle vi være forhindret i at udbedre fejlen, vil et andet firma i stedet påtage sig opgaven. Vi garanterer derfor dig grundigt udført håndværk.

Har du flere spørgsmål om, hvordan vores blikkenslager kan hjælpe dig?

Hvis du søger en blikkenslager, der leverer en høj kvalitet og har gode priser, eller har du brug for nogle af vores andre ydelser inden for håndværksfaget, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 47 56 06 00. Du har også mulighed for at sende en mail til os på kolby@kolby.as. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med faglig vejledning og et uforpligtende tilbud til dig.