Professionel rådgivning og installation af varmepumper 

Varmepumper er en oplagt form for varmekilde i mange husstande grundet deres energieffektivitet, som også betyder en økonomisk besparelse i mange henseender. Hos Kolby & Søn A/S rådgiver vi derfor flere og flere husstande i forbindelse med valg af varmekilde samt installation af denne og vi står også klar til at hjælpe dig. 

Du er velkommen til at kontakte os for at høre, om en varmepumpe er en løsning for dig eller hvis du allerede er klar til at få installeret en varmepumpe. 

 

Hvorfor vælge en varmepumpe? 

Varmepumper er et oplagt alternativ til gasfyret, elvarmen eller hvis du vil have en udskiftning af oliefyr til varmepumpe. En varmepumpe opvarmer ved at omrokere energien fra husets omgivelser til opvarmningssystemet. På den måde bliver huset opvarmet af varmen fra luften eller jorden udenfor huset og varmen bliver indført i radiatorer, gulvvarme eller lignende. 

Denne form for varmekilde gør derfor, at du kan få: 

  • Besparelser på varmeregningen  
  • En miljøvenlig løsning 
  • Støtte fra staten i forbindelse med en varmepumpe 

 

Billig og miljøvenlig varme 

Installation af ny varmekilder er ofte en dyr investering og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige løsning. Med varmepumper kan du spare helt op mod 60% på din varmeregning, hvorfor investeringen i mange tilfælde kan betale sig. Samtidig er en varmepumpe en miljørigtig og fremtidssikret løsning, som gør det til et populært valg i mange husstande.  

Ønsker du at vide mere om varmepumpe pris, fordele med mere, er du velkommen til at kontakte os.  

 

Kolby & Søn A/S

Hos Kolby & Søn A/S har vi altid kunden og vores håndværk i fokus. Vi tilbyder derfor altid rådgivning og udførelse af opgaver præcist efter dit behov og vi står altid klar til at hjælpe.  

Uanset om du har brug for en ny varmepumpe Frederikssund eller du skal have udført en opgave et andet sted på Sjælland, kommer vi ud, når det passer dig. 

Du kan læse mere om varmepumper Jægerspris og mere om varmepumper her

 

Kontakt os 

Hos Kolby & Søn A/S tilbyder vi professionel rådgivning og udførelse af opgaver til konkurrencedygtige priser. 

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om varmepumper, brug for installation eller noget helt andet.  

Send os en mail eller ring og få et helt uforpligtende tilbud på netop din opgave her.

 

Varmepumper