Har du brug for en VVS'er i Ballerup eller omegn? Kolby & Søn A/S har over 30 års erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig, intet er for småt eller stort. Vi tilbyder selvfølgelig altid konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.  

Kolby & Søn A/S kan klare det hele

Vi kan udføre alle former for VVS-arbejde med installation, reparation samt vedligeholdelse, hvilket altid er i høj kvalitet med god service. Kolby & Søn A/S løser opgaver for både private og erhverv, har du et VVS-problem, så kan vi helt sikkert løse det. Du finder ikke en bedre blikkenslager Ballerup. Her er en liste over nogle af de opgaver, som vi kan hjælpe med: 

Hos os er du i trykke hænder

Kolby & Søn A/S er medlem af DS Håndværk & Industri, hvilket betyder, at vi er dækket af DS GARANTI. Skulle der mod alt forventning opstå nogle former for komplikationer, så er det muligt at anke ved Håndværkets Ankenævn. Det er din garanti for, at arbejdet altid bliver udført i høj kvalitet, med god service og til en favorabel pris. Kolby & Søn A/S er din Ballerup VVS, som du altid kan stole på. 

VVS Ballerup og meget mere

Har du brug for andet hjælp, så kan Kolby & Søn helt sikkert også hjælpe dig. Vi har over 30 års erfaring med en lang række af entrepriseopgaver. Derfor tilbyder vi også totalentreprise, hvilket selvfølgelig også altid er i høj kvalitet. Vi benytter vores egne medarbejdere til alle opgaver, i modsætning til mange andre virksomheder, derfor kan vi altid stå inde for kvaliteten og garantere dig den helt rigtige pris.  

Vil du selv klare opgaven? 

Du tænker måske, at hvis det bare er en lille VVS-opgave, så kan du sagtens selv klare det, men det kan gå rigtig galt. Har du for eksempel et vandrør, som drypper en lille smule? Så kan du lige pludselig stå med en stor vandskade, hvis du selv begynder at skrue på det. Falder vandrøret fra hinanden, så kan der nå at komme rigtig meget vand ud, inden der kan komme en professionel og hjælpe dig. 

Kolby & Søn A/S er autoriseret 

Står du med en større VVS-opgave, så kan det kræve en autoriseret VVS'er, hvilket Kolby & Søn A/S selvfølgelig er. Derfor må du aldrig selv gå i gang med de større VVS-arbejde, da din forsikring ikke vil dække fejl. Vil du have dit på det tørre? Brug Kolby & Søn A/S, du vil helt sikkert ikke fortryde det. 

Kontakt os i dag

Leder du efter VVS Ballerup? Så kontakt Kolby & Søn A/S her. Altid god kvalitet, service og pris, så du ikke skal bekymre dig. 

 

VVS Ballerup