Effektiv og kvalitetsbevidst VVS-service

Kolby & Søn A/S er din garanti for professionelt VVS-arbejde både til privat og erhverv. Vi har mere end 30 års erfaring inden for VVS-løsninger, hvor vi har hjulpet mange tilfredse kunder med mange forskellige slags VVS-opgaver, lige fra køkkener til tagrender og alt derimellem. Så mangler du en VVS Allerød, eller på resten af Sjælland, kan vi helt sikkert også hjælpe dig uanset typen og omfanget af opgaven.

Lad os være din blikkenslager Allerød

Hos Kolby & Søn A/S har vi gennem årene tilegnet os den rette mængde erfaring og kompetencer gennem de mange opgaver, som vi har løst for vores kunder. Derfor kan vi professionelt og effektivt løse stort set, hvilken som helst opgave for dig.
Uanset om det drejer sig om installation, reparation eller vedligeholdelse, kan vi hjælpe dig inden for følgende VVS-områder:


Derfor skal du benytte dig af en autoriseret VVS’er

Det kan føles som en god ide at kaste sig ud i VVS-arbejde, fordi det kan virke som et interessant og udfordrende projekt, der også indebærer økonomiske besparelser. Problematikken ved selv at gøre det er risikoen for, at skaden forværres. F.eks. kan du ende med at forårsage en vandskade, som kan være både besværlig og omkostningsfuld for dig.
Ved større VVS-arbejde er det lovpligtigt at have en autorisation. Det vil sige, at hvis du som privatperson kaster dig ud i et større VVS-projekt, dækker forsikringen ikke og det kan medføre omfattende økonomiske konsekvenser for dig.

 

Kolby & Søn A/S er din garanti for kvalitet og gennemsigtighed

Vi er medlemmer af DS Håndværk & Industri, hvilket er din garanti for både kvalitet og tryghed. Det skyldes, at du har mulighed for at klage, hvis du mod forventning, ikke er tilfreds med det arbejde, vi har udført. Får du medhold i klagen, vil du få udbedret fejlen. Hvis vi er forhindret i at udføre opgaven, på grund af f.eks. konkurs, vil en anden virksomhed gratis udføre arbejdet i stedet for os.
Ved valg af Kolby & Søn A/S, kan du derfor være sikker på det arbejde, du betaler for bliver udført til perfektion.

 

Kolby & Søn A/S kan hjælpe dig både med mange forskellige typer opgaver

Kolby & Søn A/S har mange års erfaring og medarbejdere, der er specialiseret inden for forskellige områder. Derfor kan vi tilbyde en lang række services inden for følgende områder, udover VVS -og blikkenslagerarbejde:

  • Stålkonstruktioner
  • Tag -og facadearbejde
  • Smedearbejde

Hvis du har behov for mere omfattende håndværksarbejde på tværs af de forskellige områder, tilbyder vi også totalentreprise.

Du kan læse mere om muligheden for totalentreprise her.

 

Kontakt os og hør mere om VVS Allerød

Lad os hjælpe dig og være din leverandør af Allerød VVS og håndværkerservices, i Allerød og på resten af Sjælland. Kontakt os for at høre mere om vores services eller lad os beregne et uforpligtende tilbud.

Du finder vores kontaktoplysninger her.

 

VVS Allerød