Ønsker du en mere miljøvenlig opvarmning af dit hus, hvor du samtidig kan skære en stor del af din varmeregning? Kolby & Søn A/S rådgiver dig i dit køb af varmepumper.


Varmepumper flytter energi fra omgivelserne til husets opvarmningssystem. Det vil sige at varme fra luften udenfor eller jord overføres til dine radiatorer, gulvvarme eller blæses direkte ind som varm luft.

Der er meget at vinde ved at installere en varmepumpe. Det er dog ikke alle husstande, der har betingelserne for at udnytte en varmepumpes muligheder.

Kolby & Søn A/S kan tilbyde dig rådgivning, gode råd og en fordelagtig pris, så du kan opnå din boligs fulde opvarmningspotentiale.

På vores hjemmeside kan du læse mere omkring jordvarme og varmepumper.


Luft til luft

Med varmepumper luft til luft forstås et anlæg, hvor en kasse med indbygget ventilator monteres udvendigt på dit hus. Hermed suger ventilatoren luft fra omgivelserne, udvinder varmen, og sender den varme luft ind i huset.

Denne løsning er ideel til både sommerhuset, såvel som parcelhuset, og yderst rentabel. Selve anlægget er forholdsvist billigt at købe og sætte op. Kombineret med de store besparelser der kan opnås ift. varmeregninger, er tilbagebetalingstiden ikke mere end nogle få år.


Luft til vand

Varmepumper luft til vand er et mere udvidet system. I modsætning til en luft til luft varmepumpe, kan denne løsning anvendes til både rumopvarmning og varmt brugsvand.

Hvis du står overfor at skulle udskifte dit gamle oliefyr eller gasfyr, kan du altså her reducere dine varmeudgifter markant.


Hvad er fordelene ved en varmepumpe og jordvarme?

Med varmepumper eller et jordvarmeanlæg kan du opnå en lang række fordele. Eksempelvis kan følgende nævnes:

  • Alternativ energi i ubegrænsede mængder (I modsætning til f.eks. solvarme og vindenergi)
  • Mindre forurening
  • Fyringsudgifter kan reduceres markart ift. opvarmning med oliefyr eller naturgas.

Kort sagt kan du altså spare en stor del af din varmeregning og samtidig skåne miljøet.


Kontakt os og hør mere

Hvis du har nogle spørgsmål, mangler gode råd, eller ønsker at høre mere varmepumper pris, er du mere end velkommen til at ringe på telefon 47 56 06 00. Du kan også sende en mail til kolby@kolby.as.

På vores hjemmeside har du yderligere mulighed for at indtaste dine kontaktoplysninger. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan hjælpe med god rådgivning og afklare dine muligheder med et jordvarmeanlæg.

varmepumper