Udskiftning af oliefyr

Der er rigtig mange penge at spare ved at udskifte oliefyret med fjernvarme eller et nyt gasfyr.

Derfor tilbyder Kolby & Søn dig derfor den helt rigtige rådgivning, montering og service på et eventuelt nyt og billigere anlæg til at opvarme boligen.

Kolby & Søn har med mange års erfaring i branchen de helt rette kompetencer til at hjælpe dig med at finde de mest optimale typer opvarmning i forhold til, at få varmeregningen banket i bund og gøre noget godt for miljøet.

Ofte starter projektet med en udskiftning af oliefyr, da fjervarme, gas- eller pillefyr for de flestes vedkommende vil være en billigere løsning.

Kolby & Søn A/S holder til i Jægerspris og er et familieaktieselskab der bl.a. udfører stålkonstruktioner, smedearbejde, VVS- og blikkenslagerarbejde. Virksomheden blev grundlagt i 1968 af smedemester Jørgen Kolby og siden har vi stået for udskiftning af oliefyr i tusindvis af danske hjem, efterhånden som denne type opvarmning ikke længere er den gode forretning, det var en gang.

Kolby & Søn A/S dækker særligt Jægerspris, Skibby, Frederikssund, Allerød, Holbæk og Roskilde.

Hvis du ønsker mere information, eller har spørgsmål til vores priser på udskiftning af oliefyr, kan du kontakte os på 47 56 06 00.

Kolby &
Søn A/S

Vi er et familiefortagende med mange års erfaring inden for:

  • stålkonstruktioner
  • smedearbejde
  • VVS- og blikkenslagerarbejde

Vi dækker især: Jærgerspris, Skibby, Frederikssund, Allerød, Holbæk og Roskilde

 

KONTAKT OS

Kolby & Søn A/S
Kastanievej 10
3630 Jægerspris

 

Skibby afdeling:
Elmevej 3
4050 Skibby

 

Tlf.: 47 56 06 00
Fax: 47 56 06 10

Mail: kolby@kolby.as


Læs mere

Kolby & Søn A/S tilbyder professionel udførelse af stål-, smede-, VVS- og blikkenslagerarbejde. Vores 30 års erfaring og ekspertise sikrer kunderne en kvalitetsløsning.

Læs mere om: Blikkenslager, VVS-installatør, ståltrapper, dæksler til brønde og septiktanke, Opsætning af tagrende, Gulvvarme, Totalentreprise, Udskiftning af oliefyr, Facaderenovering, Gasfyr, VVS Frederikssund

Kolby & Søn A/S har den rette erfaring til at stå for udskiftning af oliefyr.