Totalentreprise

Ved større opgaver tilbyder Kolby & Søn A/S totalentreprise

 

Med over 30 års erfaring inden for en lang række entrepriseopgaver er vi hos Kolby & Søn A/S særdeles kompetente, når det kommer til totalentreprise. Vi har blandt andet specialiseret os i:

  • Stålkonstruktioner
  • Smedearbejde
  • VVS- og blikkenslagerarbejde
  • Tag- og facadearbejde

 

Det betyder, at vi blandt andet kan hjælpe dig med totalentrepriser i køkken eller badeværelse.

Vælger du at samarbejde med Kolby & Søn A/S, er du garanteret, at vi står for hele processen. Vi tilbyder således rådgivning under idéfasen, opstilling af tilbud og selvfølgelig den fulde udførelse. Vi udfører altid et professionelt stykke arbejde, der står færdigt til tiden.

Vi garanterer fuld tilfredshed

 

Hos Kolby & Søn A/S har vi ca. 20 dygtige medarbejdere, og for at vores kunder altid får tilbudt de bedst mulige løsninger, sørger vi for at tilegne os den nyeste viden indenfor vores felt. Derudover lægger vi vægt på, at der er sammenhæng mellem pris og resultat.

Da vi er medlem af DS Håndværk & Industri, har du mulighed for at klage, hvis du alligevel skulle opleve problemer i forbindelse med vores arbejde eller pris.

Kolby & Søn A/S dækker særligt Jægerspris, Skibby, Frederikssund, Allerød, Holbæk og Roskilde. Hvis du ønsker mere information, eller har spørgsmål til vores priser på totalentreprise, kan du kontakte os på 47 56 06 00.

Kolby &
Søn A/S

Vi er et familiefortagende med mange års erfaring inden for:

  • stålkonstruktioner
  • smedearbejde
  • VVS- og blikkenslagerarbejde

Vi dækker især: Jærgerspris, Skibby, Frederikssund, Allerød, Holbæk og Roskilde

 

KONTAKT OS

Kolby & Søn A/S
Kastanievej 10
3630 Jægerspris

 

Skibby afdeling:
Elmevej 3
4050 Skibby

 

Tlf.: 47 56 06 00
Fax: 47 56 06 10

Mail: kolby@kolby.as


Læs mere

Kolby & Søn A/S tilbyder professionel udførelse af stål-, smede-, VVS- og blikkenslagerarbejde. Vores 30 års erfaring og ekspertise sikrer kunderne en kvalitetsløsning.

Læs mere om: Blikkenslager, VVS-installatør, ståltrapper, dæksler til brønde og septiktanke, Opsætning af tagrende, Gulvvarme, Totalentreprise, Udskiftning af oliefyr, Facaderenovering, Gasfyr, VVS Frederikssund

Kolby & Søn A/S har over 30 års erfaring med totalentreprise.