Lad Kolby & Søn stå for opsætning af tagrende.

Opsætning af tagrende


Lad Kolby & Søn tjekke din tagrende

Din tagrende er husets paraply og spiller derfor en afgørende rolle, når det drejer sig om at beskytte facader, døre, vinduer og sokkel på din ejendom.

Lad derfor Kolby Søn udføre et årligt eftersyn, så huller og sprækker opdages, før det bliver til store skader. Fungerer din tagrende korrekt, undgår du i de fleste tilfælde, at din facade bliver våd og dermed unødig slidt.

Kolby & Søn har stor erfaring inden for opgaver med tagarbejde herunder opsætning af tagrende. Vi klarer både eftersyn, rensning og reparationer af tagrender og nedløbsrør. Vi kan både tilbyde en zinktagrende, plastiktagrende eller en ståltagrende.

Kolby & Søn A/S i Jægerspris er et familieaktieselskab stiftet i 1968, der i dag beskæftiger ca. 20 medarbejdere med arbejdsopgaver inden for stålkonstruktioner, smedearbejde og opsætning af tagrende.

Kontakt Kolby & Søn på telefon 47 56 06 00, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud på opsætning af tagrende.

Kolby &
Søn A/S

Vi er et familiefortagende med mange års erfaring inden for:

  • stålkonstruktioner
  • smedearbejde
  • VVS- og blikkenslagerarbejde

Vi dækker især: Jærgerspris, Skibby, Frederikssund, Allerød, Holbæk og Roskilde

 

KONTAKT OS

Kolby & Søn A/S
Kastanievej 10
3630 Jægerspris

 

Skibby afdeling:
Elmevej 3
4050 Skibby

 

Tlf.: 47 56 06 00
Fax: 47 56 06 10

Mail: kolby@kolby.as


Læs mere

Kolby & Søn A/S tilbyder professionel udførelse af stål-, smede-, VVS- og blikkenslagerarbejde. Vores 30 års erfaring og ekspertise sikrer kunderne en kvalitetsløsning.

Læs mere om: Blikkenslager, VVS-installatør, ståltrapper, dæksler til brønde og septiktanke, Opsætning af tagrende, Gulvvarme, Totalentreprise, Udskiftning af oliefyr, Facaderenovering, Gasfyr, VVS Frederikssund

Kontakt Kolby & Søn A/S, hvis du har brug et tilbud på opsætning af tagrende.