Gulvvarme

Flere og flere danskere får installeret gulvvarme i deres bolig til glæde for pengepungen og miljøet. For gulvvarme er ikke længere blot en komfortabel løsning til opvarmning af hjemmet men også en effektiv måde at holde varmeregningen nede på.

Moderne bygninger er isoleret godt, hvilket betyder, at gulvvarme kan opretholde et behageligt indeklima med en lavere driftstemperatur. Når først gulvvarmen er installeret skal du bare indstille termostaten på den temperatur, du ønsker.

Slip for radiatorer og kolde fødder - lad Kolby & Søn installere gulvvarme


Kolby & Søn A/S har mange års erfaring med installation af forskellige typer gulvvarmer. Fra det lille badeværelse til den store institution installerer vi gerne el gulvvarme, Roth Gulvvarme, eller Wavin gulvvarme.

Vi lægger også gerne varmefordelingsplader under dit trægulv, så du får du en jævnere fordeling og dermed bedre udnyttelse af din gulvvarme. Udstyrer du dit gulvvarmesystem med pumper og automatik, kan varmen reguleres efter temperatur og klokkeslæt.

Så ønsker du en nem, miljøvenlig og driftssikker opvarmning af din bolig, der hurtigt har tjent sig hjem, så kontakt Kolby og Søn for et uforpligtende tilbud på installation af gulvvarme.

Vi kan træffes på telefon 47 56 06 00, hvor vi sidder klar til at give dig professionel rådgivning om installation af gulvvarme i jeres bolig.

Kolby &
Søn A/S

Vi er et familiefortagende med mange års erfaring inden for:

  • stålkonstruktioner
  • smedearbejde
  • VVS- og blikkenslagerarbejde

Vi dækker især: Jærgerspris, Skibby, Frederikssund, Allerød, Holbæk og Roskilde

 

KONTAKT OS

Kolby & Søn A/S
Kastanievej 10
3630 Jægerspris

 

Skibby afdeling:
Elmevej 3
4050 Skibby

 

Tlf.: 47 56 06 00
Fax: 47 56 06 10

Mail: kolby@kolby.as


Læs mere

Kolby & Søn A/S tilbyder professionel udførelse af stål-, smede-, VVS- og blikkenslagerarbejde. Vores 30 års erfaring og ekspertise sikrer kunderne en kvalitetsløsning.

Læs mere om: Blikkenslager, VVS-installatør, ståltrapper, dæksler til brønde og septiktanke, Opsætning af tagrende, Gulvvarme, Totalentreprise, Udskiftning af oliefyr, Facaderenovering, Gasfyr, VVS Frederikssund

Kontakt Kolby & Søn for et uforpligtende tilbud på gulvvarme.