Facaderenovering

FÅ RENOVERET FACADEN OG SPAR PÅ VARMEREGNINGEN

et omskiftelige danske vejr kan være en barsk omgang for din facade, der slides dagligt af vind og vejr. Derfor er det en rigtig god ide at få professionelle til at foretage en facaderenovering, så skallen på dit hus både kommer til at fremstår i en mere pæn stand og samtidig isolerer dit hus bedre.

Kolby & Søn benytter kun de bedste materialer, og vores facaderenovering giver dermed ikke bare en pænere facade, men samtidig får du også en beskyttelse, der sikrer murværket langt ud i fremtiden.

Mange års erfaring med facaderenovering

Med mange års erfaring i branchen har vi de rette kvalifikationer til at udføre facaderenovering og facadeisolering. Dermed kan vi komme revner i murværket til livs, samt fjerne maling, der skaller af, samt sikre den isolering af huset, der giver besparelser på varmeregningen.

Vi udfører facadebeklædning på parcelhuse, kontorer, lejlighedskomplekser ja lige der, hvor behovet er for en ny facade. Har dit hus brug for den rette facaderenovering, og ønsker du det udført af de bedste håndværkere, så kontakt os for mere information eller et uforpligtende tilbud.

Vi træffes på telefon på 47 56 06 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe med din næste facaderenovering.

Kolby &
Søn A/S

Vi er et familiefortagende med mange års erfaring inden for:

  • stålkonstruktioner
  • smedearbejde
  • VVS- og blikkenslagerarbejde

Vi dækker især: Jærgerspris, Skibby, Frederikssund, Allerød, Holbæk og Roskilde

 

KONTAKT OS

Kolby & Søn A/S
Kastanievej 10
3630 Jægerspris

 

Skibby afdeling:
Elmevej 3
4050 Skibby

 

Tlf.: 47 56 06 00
Fax: 47 56 06 10

Mail: kolby@kolby.as


Læs mere

Kolby & Søn A/S tilbyder professionel udførelse af stål-, smede-, VVS- og blikkenslagerarbejde. Vores 30 års erfaring og ekspertise sikrer kunderne en kvalitetsløsning.

Læs mere om: Blikkenslager, VVS-installatør, ståltrapper, dæksler til brønde og septiktanke, Opsætning af tagrende, Gulvvarme, Totalentreprise, Udskiftning af oliefyr, Facaderenovering, Gasfyr, VVS Frederikssund

kontakt os hvis du ønsker at få et tilbud fra en VVS installatør