Dæksler

Kolby & Søn fremstiller dæksler til mange formål

Vores dæksler er fremstillet i stål og kan anvendes til en lang række forskellige formål heriblandt rensningsanlæg, brønde, septiktanke og andre tanke m.m.

Vi fremstiller dæksler i forskellige størrelser og med belastningsevne efter ønske, så vi kan tilbyde en specialdesignet løsning til dig. Vi tilbyder fremstilling af både planforsænkede og overfalsede dæksler og dækslerne kan desuden leveres med rækværk og sikkerhedsrist. Så hos Kolby & Søn er du sikker på at få et dæksel, der er tilpasset til dit formål.

Vi er meget stærke på stålområdet og kan fremstille stålkonstruktioner af enhver art, vi kan også udføre en lang række specialopgaver i stål, bl.a. opgaver, der kræver svejsecertifikat.

Mange års erfaring sikrer kvalitetsløsninger

Kolby & Søn i Jægerspris er et familieforetagende, vi har 30 års erfaring og kan løse opgaver inden for stål-, smede-, VVS- og blikkenslagerarbejde. Og med mange års erfaring kan vi sikre kvalitetsløsninger, når du vælger Kolby & Søn.

Vi har altid gode priser på stålarbejde, så kontakt os, hvis du har brug for et nyt dæksel. Vi kan hjælpe med rådgivning og vejledning, så du er sikker på at få den rigtige dækselløsning, der passer til dit behov.

Kolby &
Søn A/S

Vi er et familiefortagende med mange års erfaring inden for:

  • stålkonstruktioner
  • smedearbejde
  • VVS- og blikkenslagerarbejde

Vi dækker især: Jærgerspris, Skibby, Frederikssund, Allerød, Holbæk og Roskilde

 

KONTAKT OS

Kolby & Søn A/S
Kastanievej 10
3630 Jægerspris

 

Skibby afdeling:
Elmevej 3
4050 Skibby

 

Tlf.: 47 56 06 00
Fax: 47 56 06 10

Mail: kolby@kolby.as


Læs mere

Kolby & Søn A/S tilbyder professionel udførelse af stål-, smede-, VVS- og blikkenslagerarbejde. Vores 30 års erfaring og ekspertise sikrer kunderne en kvalitetsløsning.

Læs mere om: Blikkenslager, VVS-installatør, ståltrapper, dæksler til brønde og septiktanke, Opsætning af tagrende, Gulvvarme, Totalentreprise, Udskiftning af oliefyr, Facaderenovering, Gasfyr, VVS Frederikssund

Kolby & Søn A/S fremstiller dæksler